trööött.

hejsan.
dålig uppdatering i helgen, men jag har spelat sm i kungälv :P Det har gått ganska bra, jag tror vi gick till steg tre :D
Kungälv-hisingen 11-23
skåre-hisingen 9-30
falköping-hisingen 6-39


kroppskultur-hisingen 19-9 :'(

vi vann ganska mkt men sista matchen tappa vi, och det var mkt, jävla piss, ursäkta men jag är arg :( nu ska jag gå och skriva geografi, skiiit tråkigt!

NATHALIE !

nU SITTER JAG HOS NATHALIE OCH HAR JÄTTEMYSIGT! vI HAR LADDAT UPP MED POPCORN, KLADDKAKA, SOCKERDRICKA, HALLONSODA OCH COCAKOLA. kAN DET BLI BÄTTRE? hOPPAS NI HAR EN BRA FREDAG KVÄLL!
Imon blir det sm i kungälv, det vinner vi :D
tjolahopp nu  måste jag vara lite socal med mina kompisar ;)

dåligdåligdålig dag

Nu kommer lite bilder från förra sommaren/vintern :) Idag har varit en dålig dag så jag orkar inte skriva nu..



hejsvejs :)

INom kort kommer ett kort på dagens outfit, hade tänkt börja med det ;)
idag va jag i skolan från 11 till 3 ungefär, vi är ju lediga (eller har lektionsfria xD haha) dagar på onsdager så jag kunde bestämma mitt schema lite själv :D Har bara pluggat matte idag dock, lite svårt att vara koncentrerad men jag gjorde iaf färdigt matten :D sen efter skolan så va jag och träna, gåt grattis iochmed skolan :D När jag va på väg hem fick jag ett sms av mina kära kompisar, så drog dom med meg på bio, vi såg THE UGLY TRUTH, skit bra film, rekomenderas verkligen! :) nu ska jag leta lite information om thanksgivin för den som vill veta, ha det bra :D puss!

Jag har tråkigt :(

Hej hej :)
Nu sitter jag en lördags kväll och bara tar det lugn, det är så jäkla gött! inte ha några krav på sig utan bara vara !
imon är det match, tidigt. vi vinner den :D
iGår hade jag en jätte mysig kväll, tack så hemskt mkt ni som va där, hoppas vi kan göra om det snart !

bilder från igår kommer senre :D

komintepånågonbrarubrikhöhö

AH, om jag skulle få en önskning just nu så skulle den lyda: Jag önskar att man kunde få bra betyg i skolan utan massa hemuppgifter och läxor och prov och inlämningar och jonas gardell lektioner! Kan det inte bara vara som det var förut i 6an när man typ fick en läxa i veckan om ens det! ne, nu ska jag bli smart och plugga lite matte, på en fredag :O
men sen blir det kul, ska hem till en kompis och ha det trevligt!
va ska ni göra idag? :) hoppas ni får en bra fredag :D puss


gud va jag är dålig på att uppdatera!

Måste försöka bättra mig på denna punkten, höhö! eller va säger d stella? haha, de har bara varit våldigt mkt i skolan och allt sånt nu, mne de ska man inte skylla på !  fy hanna,
Nu ska vi prata roligare saker, imon är det fredag :) då ska jag hem tilll en kompis och ha de mysigt, de tror jag blir kul! men nu ropar mamma att jag ska gå och lägga mig, det är ju en dag imon också :) haha, så gonatt på er!


AAHH VA JAG VILL TILLBAKA TILL SOMMAREN, TILL KVÄLLARNA PÅ BERGEN MED ALLA KOMPISAR; TILL LÅNGA DAGAR PÅ STRANDEN ELLER MED BÅTEN, TILL SOMMARREGNET SOM ÄR SÅ VARMT SÅ MAN KAN VARA UTE IAF!  ÅH GE MIG VINTER SEN VILL JAG TILLBAKA TILL SOMMAR!



 


RSS 2.0