jag funderar

Jag vet att jag inte har hållt igång denna bloggen som jag velat och borde ha gjort MEN jag har det riktigt jobbigt just nu! Jag har precis flyttat ifrån mitt älskade barndoms hem, som jag har bott i enda sen jag låg i mammas mage, jag har växt upp där, det rummet jag bodde i har gjort mig till den jag är, jag har varit gladledsenöverlyckligkärarg där, jag har firat alla mina julaftnar och födelsedagar där och nu helt plötsligt ska jag alrdig mer få komma dit! Sen igår bor jag i en liten lägenhet i stan och som jag känner nu vill jag bara tillbaka och ha det som förut!
Sen har jag väldigt mycket i skolan, det känns som att jag säger det i näatan alla mina inlägg just nu men det är faktiskt sanningen, såhär innan loven trycker lärarna på oss arbete efter arbete och jag orkar faktiskt inte och det är nåt mina kära har märkt kan jag säga! Nu har jag fått lättat lite på hjärtat, tack!
Idag ser min dag ut lite som såhär : PLUGGPLUGG, sen kommer mormormorfarmorbrorochmoster och kolar på vår lägenhet efter det ska jag hem till amanda och bara vara med alla min sköna! ha en underbar dag puss

RSS 2.0